Inspireras av våra artiklar och läs om hur vi hjälper våra kunder

Artiklar

Ni känner säkert igen er. Vi producerar fler dokument och e-post idag än vi tidigare gjort. Vi ges fler och fler möjligheter att spara och dela dokument och information med varandra, och vi har ofta svårt att hitta dokument eller information och dela den med relevanta kollegor. Detta gör samarbetet i en verksamhet besvärligt, där det snarare borde vara enkelt och effektivt.

Vi lever på att ge verksamheter råd kring hur ni kan optimera dessa processer och vi har många års erfarenhet av att implementera värdeskapande lösningar. Vi vill gärna dela denna kunskap med er och förhoppningsvis inspirera er med ny kunskap och nya infallsvinklar på hur ni kan effektivisera er verksamhet. Vi publicerar därför löpande artiklar och ser fram emot att inspirera er.

 

Referenser

IntraNote utvecklar och implementerar lösningar inom Enterprise Content Management. Våra kunder omfattar ett brett spektrum av små företag med ett fåtal anställda till multinationella företag med över 20 000 anställda. Sedan 2001 har vi hjälpt offentliga och privata verksamheter och vi har kunder inom en mängd olika branscher.

Vi har samlat ett par cases som illustrerar de utmaningar verksamheter har stått inför och vad de har tjänat på att implementera en av våra lösningar, i tillägg till hur processen har sett ut. Skulle ni mot förmodan inte hitta ett case där ni kan känna igen er egen verksamhet eller ifall ni önskar ytterligare referenser, så kontakta oss gärna.