Lorem Ipsum

En anställning i IntraNote är en investering för framtiden

Karriär i IntraNote 

I IntraNote sätter vi upp mål för både bolaget och för individen. Vår performancekultur ska bana väg till kompetenta och stolta medarbetare och skapa nöjda kunder.

Vi arbetar ambitiöst och fokuserat samtidigt som vi lyssnar och agerar. Vi söker medarbetare som "brinner för det de gör" och som motiveras av den ambitiösa strategi som vi har satt. I gengäld erbjuder vi härliga kollegor och möjlighet att påverka din arbetsdag.

Aktuella jobb

Vi har för närvarande inga lediga tjänster, men kontakta oss gärna på hr@intranote.se,

Mette Albrechtsen
HR-/Økonomichef

Telefon +45 2126 7062

Lär dig mer om IntraNote

Vill du veta mer om hur det är att arbeta i IntraNote och vad vi är ute efter så är du alltid välkommen att kontakta HR-/Økonomichef Mette Albrechtsen  eller skicka ett e-post till hr@intranote.se

Vår kultur

Nedan finner du de värden som genomsyrar vår organisation:

Öppen, ärlig och direkt

Vi är ärliga och direkta. Om något inte är logiskt är det eftersom det inte förklaras tillräckligt bra ... eller för att det inte är logiskt – och i så fall ska det förändras.

Engagemang

Engagemang är lika med din vilja gånger din insatser. När en dag är slut, ska vi aldrig kunna se tillbaka och tänka att vi kanske kunde ha ansträngt oss mer.

Förtroende är något som vi har till varandra.

Vi litar på att våra kollegor gör sitt bästa och att de agerar med goda avsikter.

"Det är inte bara .."

Vi tar komplexiteten i det vi gör, på allvar. Och vi ser till att de lösningar vi skapar är långsiktiga och skalbara. Det finns inga snabba lösningar.

Värde för oss = värde för kunden

Allt vi gör handlar om våra kunder. Kunderna är vår mest värdefulla tillgång och därmed anledningen till att vi finns.